Начало Промоции Цени Покритие Контакти
       
 
 

Условията на промоцията са да сте нов клиент и сключите едногодишен договор за ползване на услугата. За първите три месеца таксата е 6.99лв., а за останалите девет месеца цената е по избрания от вас абонаментен план.

 
 

Условията на промоцията са да сте НАСТОЯЩ клиент на предлаганата от нас услугата "достъп до интернет". Предплащате три месечни такси и получавате два безплатни месеца.

 
 

Предоставяме ви възможност да тествате предлагания от нас достъп до интернет. Заплащате единствено 35 лева депозит за монтираното оборудване, който ще ви бъдат възстановени след 30 дни ако прецените, че не желаете да бъдете наш клиент.

 

Предплащане 6 месеца

Намалете своите разходи за интернет, като предплатите 6 месечни такси на избрания от вас тарифен план и ще получите 1 месец безплатно ползване на услугата. Предложението е безсрочно.

Предплащане 10 месеца

Намалете своите разходи за интернет, като предплатите 10 месечни такси на избрания от вас тарифен план и ще получите 2 месец безплатно ползване на услугата. Предложението е безсрочно.

Доведи приятели

Всеки настоящ абонат може да се възползва от нашето предложение  "Доведи приятели" и да получи два месеца безплатен интернет за всеки доведен нов клиент, който сключи 12 месечен договор за ползване на нашата услуга.

Промоционалните предложения не важат в случаите, когато липсва техническа възможност за предоставяне на услугата.

За нас

Новини

Промоции

 

Включване

Въпроси

Други услуги

 

Общи условия

Лицензия

Приложение

©2012. Информационен Бизнесцентър Стралджа