Начало Промоции Цени Покритие Контакти

Доставка на интернет

Услугата предоставя достъп на абонатите ни до интернет без ограничения по време и трафик. Осъществява се чрез свръзване към изградената ни LAN и WIFI мрежа. Основните предимства са високото качество и скорост спрямо алтернативните доставчици на интернет, както и възможността за ползване на допълнителни услуги.

LAN и WLAN мрежи

Ние предлагаме комплексни услуги, свързани с проектиране и изграждане на локални компютърни мрежи - LAN и WLAN. Осигуряваме  професионална поддръжка, отлично обслужване и дългосрочна гаранция, като по този начин предоставяме на своите клиенти необходимата комуникационна независимост.

Видеонаблюдение

ИБЦ Стралджа проектира и изгражда цифрови и аналогови системи за видеонаблюдение с изключително широк кръг на приложение: търговски обекти, учебни заведения, банки, игрални зали, хотели, жилищни сгради, строителни обекти, паркинги, гаражи, частни имоти, обществени сгради, превозни средства и др.

Сервиз компютри

Сервизните услуги са важна част от дейността на ИБЦ Стралджа, чрез които поддържа високо ниво на обслужване на своите клиенти. За целта в нашия сервиз се извършва бърз и коректен ремонт на клиентски устройства, както и много други сервизни услуги, сред които инсталиране и конфигуриране на компютърни системи.

Абонаментна поддръжка

В абонаментна компютърна поддръжка е включено всичко необходимо за гарантиране сигурността на Вашата мрежа и компютри. Ние ще улесненим максимално ежедневната Ви работа с компютрите и софтуера и ще Ви помогнем да увеличите продуктивността на Вашата компания.

Графичен и уеб дизайн

Разработка на корпоративни сайтове за малки и средни фирми, електронни магазини и специализирани онлайн решения по заявка на клиент, с включена SEO оптимизация. Също така предлагаме професионален корпоративен дизайн - фирмени лога, визитки, бланки, икони, банери, дипляни плакати и др.

За нас

Новини

Промоции

 

Включване

Въпроси

Други услуги

 

Общи условия

Лицензия

Приложение

©2012. Информационен Бизнесцентър Стралджа